Saari jatkaa VSS:n miesten valmentajana
Julkaistu: 16.05.2018 00.00

Saari jatkaa VSS:n miesten valmentajana

VSS:n miesten edustusjoukkue päätti vasta kautensa kakkosdivisioonan nousukarsintoihin, mutta katseet on jo käännetty tulevaan. Joukkue aloittaa kesäharjoittelun tutussa komennossa.

Yksi merkittävä palanen tulevaa ajatellen saatiin paikalleen kun varmistui, että ensimmäistä kokonaista kauttaan joukkueen päävalmentajana toiminut Oskari Saari jatkaa myös tulevalla kaudella.

- Tämän joukkueen tarina on kesken. Se saatiin viime kaudella niin hyvälle alulle, että tuntui oikealta jatkaa Salisusissa, Saari sanoo.

Kun viime kauden joukkueen runkomiehistökin on jatkamassa, on VSS:n miesten edustusjoukkueen tilanne tässä vaiheessa vuotta parempi kuin se on ollut miesmuistiin.

- Toissakauden lopulla aloitimme täydellisen toimintatapojen muutoksen. Meillä on sen seurauksena nyt koossa urheilullinen ja äärettömän sitoutunut joukkue. Olemme myös hyvällä alulla oman pelillisen identiteetin ja pelitavan luomisessa. Kun seurakin on kehittämässä toimintaansa merkittävin panostuksin, on VSS todella motivoiva paikka valmentaa, Saari kertoo.

VSS:n kausi päättyi tappioon Uticaa vastaan kakkosdivisioonan nousukarsinnoissa, mutta kokonaisuutena vuosi oli menestys.

- Tuloksellinen tavoite saavutettiin ja niin pelillinen kuin urheilullinenkin kehitys oli huimaa. Siinä mielessä voimme olla tyytyväisiä. Saimme myös hyvää tietoa siitä, mitä se seuraava steppi vaatii, Saari pohtii.

- Taidolle on aina tilaa ja olemme ilman valmiita tarjoamaan näytön paikan parille meille sopivalle pelaajalle.

Taitoa joukkueeseen onkin jo tulossa lisää kun muun muassa edellisellä kaudella VSS:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Santtu Peuhkuri palaa Salisusiin vuoden Someron visiitin jälkeen.

Seuran uusimmat