VIHDIN SALISUSIEN UUSI JUNIORIPÄÄLLIKKÖ
20.9.2019 10:01 Uutisointi / Pääsivusto

VSS junioripäällikkö,Miika Peräkylä!

Vihdin Salisusien uutena värväyksenä 23.9.2019 on aloittanut Junioripäällikön tehtävissä Miika Peräkylä. Miikalla on vahva tietämys seurasta niin pelaajana kuin valmentajanakin joten hän tuntee Susien reviirin todella hyvin jo ennestään!

”Olen innoissani Junioripäällikön paikasta. On hienoa päästä kehittämään seuraa, jossa on pelannut ja valmentanut koko ikänsä. Tämä on varmasti iso etu tulevassa työsuhteessa, sillä olen nähnyt seuran vahvuuksia ja heikkouksia sekä pelaajan, että myös valmentajan näkökulmasta. Lisäksi tehtävä sopii mielestäni loistavasti aikaisempaan koulutukseeni ja toivon että pystyn tuomaan seuraan lisää ammattitaitoa.” kertoo Miika Peräkylä

Miika Peräkylä on koulutukseltaan liikunta-neuvoja ja on pelannut sekä valmentanut susissa pitkään. Opiskelun aikana Miika erikoistui nuorten ja lasten liikuntaan sekä valmennukseen ja hän suoritti viimeisen vuoden työssäoppimiset Salisusissa.

"Junioripäällikkö vastaa seuran kerhotoiminnasta, koulu ja päiväkoti vierailuista sekä muista hallituksen määräämistä tehtävistä. Junioripäällikön palkkaus on Vihdin Salisusille iso edistys askel ja sen avulla pyritään kehittämään seuran junioritoimintaa luomalla lisää mahdollisuuksia matalan kynnyksen harrastetoiminnalle, jonka avulla on helpompi päästä seuran joukkuetoimintaan mukaan. Uskomme vahvasti hallituksessa että Miika on oikea henkilö kehittämään tätä aluetta seurassa!" sanoo Jarno Nevalainen VSS hallituksesta.

Junioripäällikkö tulee olemaan myös tiiviissä yhteistyössä seuran Valmennuspäälikkö Jari "Jabba" Nissisen kanssa. "Hienoa saada Miikan tasoinen ammattiohjaaja seuraan.Nuoresta iästään huolimatta Miika on erittäin ammattitaitoinen ja omaa hyvät sosiaaliset taidot menestyäkseen tehtävässään." toteaa Jabba ja jatkaa "Tulee varmasti kehittämään meidän molempien toimintaa seurassa."

Tervetuloa Miika!


   
Lisää uutisia
Vihdin Salisudet
Kategoriat