F1 pojat kilparyhmällä tiukat taistot 17.11.2018
Julkaistu: 19.11.2018 00.00

VSS F1 Blackien ensimmäisenä vastuksena kentälle käveli KorsKa Batboys kirkkaissa peliasuissaan. Saimme katsella 30min tiukkaa taistoa. Pelistä ei puuttunut vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. VSS hallitsi peliä ensimmäisessä erässä ja maalitilanteita oli runsaasti. Harmillisesti vastustaja onnistui viimeistelyssä paremmin ja vei voiton kotiin 3 - 2.

Toisessa pelissä Blackejä vastaan liiteli Rangersin Kotkat. Vauhdikas peli kummaltakin joukkueelta, nautinnollista katseltavaa. VSS:ltä nähtiin hyviä oivalluksia ja nappisyöttöjä. Niiden johdosta päästiin kuulemaan voittohuudot! Loppunumerot 7 - 6 Susille. Onnittelut blackeille!

Päivän päätteeksi nähtiin petojen taistelu: Sudet vs. Tiikerit Sininen. Hyvin pojat jaksoi pelata vaikka pohjalla oli kaksi vauhdikasta peliä lähes subtrooppisessa luolassa. Maalirikas ottelu. Sudet pitivät johtoa hallussaan pitkään. Toisessa erässä Tiikerit tasoittivat ja menivät johtoon. Viimeisellä minuutilla tehty maali takasi joukkueille tasapelin 5 - 5.

Kokonaisuudessaan erittäin viihdyttävä pelipäivä. On mahtava nähdä, miten joukkueesta löytyy rohkeutta, taitoa, joukkuehenkeä ja monta ratkaisijaa. Kiitos sudet!

Teksti ja kuvat: Nina Mujunen

Vastuuvalmentajan kynästä: Hieno turnaus ja tiukkoja pelejä. Pojat jaksoivat taistella joka pallosta. Vastustajissa oli taitavia pelaajia, mutta niin meilläkin. Jokainen peli oli voitettavissa ja peli pyörikin pääasiassa vastustajan päädyssä. Moni joukkue iski vastaiskuista maalinsa. Joka tapauksessa hyvä fiilis jäi joka pelistä kaikille!