Kausi 2021-2022, olemme valmiit!
P14/P13 (08/09)Julkaistu: 20.10.2021 10.59

Kausi 2021-2022, olemme valmiit!

Huhhuijaa. Kausi on alkanut.

Vauhtia on haettu alkuvuoden hankisählystä, kesätreenien kautta sali/lajiharjoitteisiin. Polku on ollut kivinen ja mutkainen, mutta vihdoin olemme kartalla. Kova määrä duunia kaukalossa ja sen ulkopuolella on tehty, pelaajien ja valmentajien toimesta, että olemme tässä pisteessä. Eli valmiina aloittamaan kauden.

Tämä meidän yhdistelmäjoukkue, joka on saanut nimekseen Iso-Dee, on levittäytynyt pitkin P12, P13 ja P14 sarjaohjelmia. Tavoitteena mahdollistaa vähenevissä määrin oleville pelaajille oikeanlaista valmennusta ja omantasoisia peliryhmiä. Nyt näyttää että olemme onnistuneet siinä! Kausi on startannut positiivisten tuulien siivittämänä ja jokainen taso/peliryhmä on osoittanut iskukykynsä omissa sarjoissaan. Tätä ei saavutettu helposti, mutta nyt meillä on hyvä alusta jolla toimia.

Pelaajat hymyilee, tykkäävät treenata ja antavat myös valmentajalle aihetta hymyyn. Mitä muuta enää tarvitsemme? Ehkä hieman onnistumisia sarjapeleissä, mutta niitäkin on jo saatu. Olemme hyvällä tiellä, vaikka sen rakentaminen on ollut erittäin raskasta mutta palkitsevaa. Ja kausi on vasta alussa! Kiitos kuuluu kaikille tässä mukana oleville. Pelaajat, vanhemmat ja valmentajat. On tää vaan nastaa hommaa! Jes!


Joukkueen uusimmat uutiset