Tytöt C (04-05), Etelä-Suomi C-Tytöt Kilpa 2018-2019

ÅIF - VSS CT   3 - 2

Nummelanharjun liikuntahalli

VSS C-tyttöjen toinen kotiturnaus ei tuonut lisäpisteitä

C-tyttöjen Etelä-Suomen kilpasarjan kevätkausi käynnistyi VVS kotiturnauksella 19.01.2019. Aamupelissä vastassa oli PSS ja iltapelissä ÅIF.

Sudet törmäsivät ensimmäisessä pelissä samaan ongelmaan joka on vaivannut läpi kauden, hyökkäyspään tehot puuttuivat. Hyvällä ilmeellä taistulua mutta juonikkuus puuttui hyökkäyspäästä ja keskialueen taisteluksi ottelu meni. Vastustaja onnistui kolmesti toisessa erässä joista kaksi oli onnettaren avustamia, näin pisteet matkasivat Porvoseen numeroin 0-3.

Iltapeliin kaukaloon saapui ryhdistäytynyt susilauma, muutaman minuutin hiljainen rauhoittuminen ennen peliä tuotti tulosta. Reilun 7 minuutin pelin jälkeen susilauma sai vapaalyönnin herkullisesta paikasta eikä tätä jätetty käyttämättä (kuvassa) ja näin sudet menivät 1-0 johtoon hienolla maalilla. TOisessa erässä ote hieman herpaantui ja ÅIF pääsi tasoittamaan ja parin minuutin päästä karkasi johtoon. Kolmas erä alkoi tasaisesti, ehkä pienoista susien painostusta mutta maalia ei silti syntynyt. 40 minuutin kohdalla vastustaja meni jo kahden maalin johtoon. Loppukiri viriteltiin jälleen hurjaksi ja ajassa 42.03 syntyi kavennus 2-3. Huima loppukiri jatkui ja huippu paikka rakennettiin vielä kertaalleen, mutta vastustajien vaalivahdilla oli onnetar mukana kun takanurkkaan suuntautunut ohjaus osui jalkaan sen verran että pomppasi juuri ohi, maalivahti oli jo tilanteesta lähes ulkona.Näin pisteet matkasiva Sipooseen tästäkin pelistä.

Yritystä kyllä oli pelissä paljon, ehkä liikaakin, teemana seuraavaan peliin "rauhallisuus" ja "harkitut ratkaisut". Pelit jatkuu 9.2 pyhtäällä.

Tilastot
ÅIF

3 - 2

0 - 12 - 01 - 1
7'MaaliKajosaari Tuuli
7'MaalisyöttöCollin Silja
42'MaaliNiemelä Anna
42'MaalisyöttöSinivuori Irene