Tytöt C (04-05), Etelä-Suomi C-Tytöt Kilpa 2018-2019

PSS Keltainen - VSS CT   3 - 2

Porvoo SBH

C-Tyttöjen Etelä-Suomen kilpasarjan kolmas turnaus pelattiin La 10.11 Porvoossa

Susien pelit alkoivat jo 9.00 kotijoukkue PSS Keltaista vastaan. Vaikka oli aikainen aamu olivat sudet aivan loistavalla pelipäällä ja liike oli todella hyvää. Vastustajalla oli suuria vaikeuksia löytää aikaa pallotteluun susien hyvän liikkeen alla ja ajassa 8:21 sudet siirtyivät 0-1 johtoon Iinan hyvän karvauksen ja nopean reaktion ansiosta. Johto kesti lähes ottelun puoleen väliin asti jolloin peräkkäiset merkkausvirheet omassa päässä kostautuivat ja PSS meni 3-1 johtoon reilun viiden minuutin sisällä. Tästä terästäytyneenä hyvä liike jatkui ja heti perään puolustajan paikalta upean nousun tehnyt Nea niittasi keskeltä ylös ja peli oli 3-2 kolmanteen erään mentäessä. Kolmas erä oli tasainen ja maaliton, joten pisteet jäivät porvooseen. Pelistä huomioitavaa on kuitenkin huomattavasti parantunut liike ja rohkeammat ratkaisut, lisättynä jo aikaisemmin havaittuun taistelutahtoon, alkaa olemaan kasassa paketti jolla voittojakin alkaa varmasti tulemaan. Avain pelaajana täytyy jälleen mainita huippu maalivahtimme Salla, joka antoi joukkueelle jälleen avaimet taistella ottelun voitosta.

Toinen peli alkoi jo 11.00 ja vastaan tuli ÅIF, ennakkoon vahvaksi lähinnä ykköskentän ansiosta tiedetty joukkue. Ensimmäinen erä oli aika tasainen ja erätauolle mentiin ÅIF:n 0-2 johdossa. Toisessa erässä vastustaja lisäsi johtoa 0-3, mutta sudet pääsivät mukaan peliin Annan kavennettua 1-3, tämän jälkeen vastustaja pääsi karkaamaan juurikin heidän ykkösen ansiosta, sudet eivät kuitenkaan luovuttaneet ja kolmannessa erässä kavennettiin ensin 2-7 ja sitten 3-7 numeroihin ylivoimalla, ero oli kuitenkin liian suuri ja peli päättyi lopulta 3-8. Taistelu oli jälleen hyvää ja peli tasaista, vastustajan ykkönen teki heidän maaleista 7 ja oli todella taitava sekä vaikea pidettävä, seuraavassa pelissä tämä huomioidaan vielä tarkemmin.

VSS C-tyttöjen pelit jatkuvat 2.12 klaukkalassa kun uusi kierros pyörähtää käyntiin, nähdään siellä!

Tilastot
PSS Keltainen

3 - 2

0 - 13 - 10 - 0
8'MaaliTienhaara Iina
28'MaaliPeräkylä Nea