VSS /Losb - PSS  2 - 3

Tennarin PH

Ensimmäinen Kotipeli Losb/VSS B-Tytöt

Tiistaina oli siis meidän ensimmäinen kotipeli. Pieniä ongelmia oli jo esittelyssä, kun odotettu savukone jätti meidät jo ennen pelin alkamista, mutta onneksi valot saattoivat meidät kentälle näyttävästi ja hyvä fiilis huokuui katsomoon asti!

Fiilis saattoi olla jopa niin hyvä, että PSS sakotti siitä heti ensimmäisen erän 4 sekunnin aikana. Toisen maalin jälkeen huomasi, että tytöt alkoivat hermostumaan ja Paula "Paulus" Jordman meni istumaan 2 min jäähyn joukkueen virheestä. Tästä sitten PSS käytti hyväksi tilaisuuttaan ja teki kolmannen maalin. Eka erä päättyi lukemin 0-3 PSS:lle.

Tokan erän aikana huomasi, että Jabban neuvot olivat menneet perille ja Paulus otti takaisin ekassa erässä jäähyn aikana tulleen maalin, Eeva"Pyllis" Joensuun antamalla syötöllä. Katsomokin heräsi tässä vaiheessa ja mahtavat riemunhuudot kaikuivat varmasti Vihtiin asti. Tässä erässä otimme myös lisää jäähyjä ja tällä kertaa 2 min jäähyllä istuivat Peppi Jordman, otti varmaan pikkusiskoaan kiinni tilastomerkinnöissä, ja meidän synttärisankarimme Linnea "Lintsi" Nevalainen. Näiden jäähyjen aikana LS:n puolustus ei pettänyt ja toka erä päättyi 1-0 LS:lle.

Kolmanteen erään saatiin sitten mahdutettua neljäs jäähy, tällä kertaa jäähyllä istui Katja Garton, oli varmaankin pakko saada koko Olkkalan perämetsän päädylle tilastomerkinnät. Jäähyn jälkeen saatiin sitten PSS:n päädyn maaliverkot heilumaan, kun Emma Louhi tekee toisen maalin Pauluksen syötöstä! Jabba otti sitten vielä loppuun aikalisän ja teki muutaman muutoksen kentälle menevään kokoonpanoon, jotta saataisiin mahdollisimman kovat viimeiset peliminuutit ja hyökkäyspäätyyn lisää voimaa - veskamme Jade Junkkari vaihdettiin kuudenteen kenttäpelaajaan. Tästä huolimatta ei pallo tahtonut löytää reittiään vastustajan maaliin. Näin ensimmäinen kotipelimme päättyi jännittävin lukemin 2-3 PSS:lle.

Haluamme Kiittää AIVAN MAHTAVASTA KATSOMOSTA KIITOS KANNUSTUKSESTANNE!!! Ensi kerralla sitten saatte kannustaa Meidät voittoon!