Naiset N1, NAISTEN IV-DIVISIOONAN 2.LOHKO

VSS N1 - EräViikingit Black

Kenttä 2 Hakaniemi

N1 pelasi lauantaina Hakaniemessä

N1 pelit jatkuivat Hakaniemessä lauantaina loistavasti vaikka huolena oli monen pelikunto. Mikkon neuvo oli pelata rauhallisesti, katsoa koko kenttä, tehdä nopeita päätöksiä, pitää palloa ja kehua. Pekan ohjeistuksella nämä kaikki saatiin toteutumaan ja jo ensimmäisessä pelissä ESS vastaan suden pelasivat systemaattisesti ja hallitusti kovan pelin ensimmäiset 2. erää, tehden maalin kummassakin. Kolmannessa erässä tehtiin kaksi maalia lisää ja vaikka vastustaja onnistuikin kaventamaan kolmella maalilla pelin viime minuuteilla saatiin kirjattua tämän kauden ensimmäinen voitto!

Toiseen peliin hyvin nuorta Erviä vastaan lähdettiin samalla rauhallisella taistelunhalulla ja kun maalin teko vietti oli vielä päällä, saatiin pallo vastustajan verkkoon jo 2.53. Taitavat junnut hallitsivat ensimmäisen erän lopun ja samoin toisessa erässä tehden yhteensä 5 maalia. Hyvä positiivinen asenne ja kehuja jaeltiin omille pelaajille sekä vastustajille! Kolmas erä alkoin takaa-ajo asemasta ja sudet innostuivat jatkamaan hyvää rentoa hallittua peliä laukoen 3 maalia vastaustajan verkkoon. Vaikka peli päättyi 4-8 tappioon oli fiilikset korkealla ja nauru herkässä.

Kiitos peluuttaja Pekalle ja huoltajille Ellulle ja Pasille hyvästä ja hauskasta pelipäivästä Hakaniemessä!