Naiset N1, NAISTEN IV-DIVISIOONAN 2.LOHKO

Tiikerit II - VSS N1

Kenttä 1 Klondyke Kerava

N1 aloitti sarjakauden Klondykellä

N1 avasi sarjakautensa pirteällä tasapelillä varsin nuorekasta Blackbirdsin III-joukkuetta vastaan. Kauden avausmaalin tehtaili Jutta heti ottelun alkuun, minkä jälkeen peli kulki vapautuneesti ja sovitulla taktiikalla. Vastustajalle hatunnosto hienosti pyörineestä alakolmiosta, josta yksi veto pääsikin läpäisemään muuten tiiviinä pysyneen noppamme. Hyvä ja tasaväkinen avauspeli, ensimmäinen sarjapiste kelpasi.

Sarjan avauspäivän jälkimmäinen peli päättyi N1 osalta tappioon. Nopeatempoinen ja fyysinen peli pysyi maalittomana ensimmäisen erän, mutta harmillisesti vastustaja onnistui rikkomaan puolustuskuviomme ja peli päättyi 3-0. Kolmannen erän alkuun saatiin pöytäkirjassa havaitun puutteen vuoksi erinomainen viiden minuutin av-harjoitus, mikä ehkä hieman sekoitti peliä etenkin kun valmentaja joutui kyseisen virheen vuoksi poistumaan katsomoon.

Kausi on vasta alkanut, joten tappiosta huolimatta joukkue suuntaa katseensa motivoituneena seuraavaan pelipäivään.