Naiset N1, ES N IV-DIV B 2.LOHKO

Pallokeisarit - VSS   1 - 3

Masala LT-center

Naiset hyvin ansaitulle joulutauolle!

Salisusien naisten joukkue päätti syyskautensa kahteen voittoon Masalan Joo.Arenalla 12.12. pelatussa kotiturnauksessa.

Päivän vastustajat ViTa ja Pallokeisarit kohdattiin tänä syksynä jo toistamiseen, joten ennakolta osattiin odottaa tiukkoja pelejä. Aamun pelissä ViTa oli hyvällä jalalla liikkeellä ja viiden minuutin jälkeen saatiinkin herätys, kun omissa helähti. Toisessa erässä peli kääntyi VSS:lle, mutta ViTa jaksoi painostaa ja tuli maalin päähän vielä kolmannessa erässä. Peli Salisusille kuitenkin 3-2.

Vaikka jälkimmäinen peli oli turnauspäivän viimeinen, esiintyi kaukalossa vielä energinen joukkue ja peli pyörikin pitkälti Pallokeisareiden päädyssä. Maalipaikkoja saatiin hyvin, mutta sisään meni vain kolme vastustajan maalivahdin torjuessa 28 kertaa. Pallokeisarit tekivät kolmannen erän alkuun maalin, mutta tämä ei riittänyt ja VSS voittajana tästäkin pelistä.

Päivän tehokkaimmat Helmi Kupari (2+1) ja Tiuku Hyytiäinen (1+2). Erityisen tehokkaita olivat myös toimitsijapöydässä istuneet pelaajat, huoltajat, sukulaiset ja ystävät. Sydämellinen kiitos kaikille kotiturnauksessa apuna olleille!

Joukkue siirtyy ansaitulle joulutauolle hyvissä asemissa sarjataulukon toisena, kärkisijaa pitävän HyST:n kanssa samoilla pisteillä. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Tilastot
Pallokeisarit

1 - 3

0 - 1 - 11 - 1
0'MaaliJoensuu Meri
0'MaalisyöttöPalmunen Rea
25'MaaliKupari Helmi
25'MaalisyöttöHyytiäinen Tiuku
35'MaaliKupari Helmi
35'MaalisyöttöHyytiäinen Tiuku