T16 (06-07), T16 valtakunnallinen sarja, lohko 2.

VSS T16 kävi Oulussa nappaamassa ensimmäiset sarjapisteet

Lähdimme matkaan vain kahdella ketjulla, koska pelaajia oli flunssassa ja poissa loukkaantumisten vuoksi.Kyseessä oli tämän joukkueen ensimmäinen pitkä pelireissu ja muutenkin valtakunnalliset pelit ovat uusi tuttavuus tälle joukkueelle.

Lyhyeesti VSS T16 joukkueesta. T16 joukkue on nuori joukkue, jonka runko muodustuu 2007 syntyneistä ja teemme laajaa yhteisytyötä VSS T14 joukkueen kanssa. T16 joukkueeessa ei ole kovin montaa 2006 syntynyttä pelaajaa. Joukkueessamme on yhteensä neljä 2006 syntynyttä ja he tulevat Esport Oilerssin yhteistyön kautta. Myös Losbin yhteistyön kautta olemme saaneet yhden pelaajan joukkueeseemme.

Oulun reissu:

VSS - O2 Jyväskylä

Ottelu oli todella tasainen, mutta VSS oli maalipaikoissa huomattavasti parempi. Vastustaja tyytyi laukomaan melko kaukaa, kun taas VSS pyrki rakentamaan maalipaikkansa huolella. VSS oli ottelun pallollisempi joukkue. Pelin tavoitteena oli yhdessä pelaaminen ja rohkeus sekä pallollisuus. Näissä kaikissa tavoitteissa onnistuttiin ja sen takia ottelu päättyi Susien 6-1 voittoon. Oulun reissusta lähti matkaan siis T16 joukkueen ensimmäiset valtakunnalliset sarjapisteet. Ei hullumpi tulijainen.

VSS - Rankat Ankat Oulu

Tiedossa oli, että vastassa on Suomen tämän hetken kovin T16 joukkue. Pelissä oli todella paljon vauhtia ja fyysisyyttä, jota se on huippu salibandyssä. Jaksoimme melkein erän verran taistella, jonka jälkeen tuli pieni notkahdus. Pelihuumori saatiin takaisin toiseen erään ja paikoin pidimme vastustajan hyvin aisoissa. Herpaantumiset ja pienet virheet näkyivät ikävästi tulostaululla. Oona malilla teki minkä pystyi ja piti joukkuettamme todella hienosti mukana pelissä. Hyvin silti taistelimme kahdella ketjulla läpi kahden kovan pelin. Tämä oli oppitunti, josta jäi paljon oppia jatkoa ajatellen. Oppimista varten olemmekin ottaneet kovan haasteen vastaan ja tavoitteena on kehittyä kauden mittaan mahdollisimman paljon. Vastustaja vei pelin lopulta 0-7.