17
LOK
12.00
NAISET N1, Naisten 4. Divisioona 2. Lohko

VSS - ÅIF II  

Esport, kenttä 3

Naisten kausi alkuun voitolla ja tappiolla

Naisten joukkue (N1) käynnisti sarjakautensa Etelä-Suomen alueen naisten nelosdivarissa viime lauantaina Esport Arenalla. Vallitsevan tilanteen johdosta sarjapelien alkaminen oli vaakalaudalla, mutta iloksemme turnausmuotoiset pelit sallittiin pelattavan ilman yleisöä.

Aamun ensimmäinen peli oli VSS:n maalijuhlaa, kun turnauksen vastuujoukkue Pallokeisarit kaatui luvuin 9-1. Hattutempun tehneen Tiuku Hyytiäisen lisäksi joukkueestamme löytyi myös viisi muuta maalintekijää tähän otteluun. Maalitilinsä kaudelle avasivat Rea Palmunen (2+1), Taija Rahikkala, Jutta Kyrö, Hanni Hyytiäinen ja Johanna Junkkari.

Päivän jälkimmäisen pelin tempo olikin jo rivakampaa, kun vastaan tuli nuori ja ketterä ÅIF II. Kolmanteen erään saakka päästiin tasatilanteessa 1-1, mutta lopputulos kääntyi vastustajalle 3-1. Tappion kääntöpuolena pelistä nousi kuitenkin esiin monta kehityskohdetta, joihin valmennuksen kanssa pääsimme alkuviikon treeneissä jo pureutumaan.

Kauden avausturnauksen jälkeen N1-joukkue on lohkonsa viidennellä tilalla. Joukkueen maalivahti Jenna Karjalainen teki loistavaa työtä ja pitää lohkon maalivahtirankingin kakkospaikkaa hallussaan. Myös Tiuku Hyytiäinen ja Rea Palmunen ovat hyvissä asemissa pelaajatilastoissa.

Seuraavat pelit naisilla on 7.11.2020 Nummelanharjun koululla. Tuolloin saamme vastaamme sarjan kärkisijoja hallussaan pitävät Helsinki United Akatemia ja Blackbirds III.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista