Naiset takaisin voiton tielle
Julkaistu: 24.02.2020 00.00

Sunnuntaina 23.2. pelattiin kevään kolmas sarjaturnaus Arena Center Ruskeasuolla. Talvilomaviikosta johtuen naisilla oli hiukan vajausta omassa miehistössä, mutta onneksi avuksi saatiin A-tytöistä Jennifer Vihlman ja Tiuku Hyytiäinen.

Rangers II - VSS

Ensimmäinen peli Rangers II vastaan oli erittäin tasainen, maalipaikkoja luotiin puolin ja toisin. Kahden erän jälkeen ottelun lukemat olivat 0-0. Toisen erän lopussa ja vielä kolmannen erän alussa Sudet pelasivat ylivoimaa. Peli pyöri vastustajan päässä, mutta erikoistilanteessa maalinteossa ei kuitenkaan onnistuttu. Hiukan ylivoiman päättymisen jälkeen pallo pomppi Hanna Leinon lavasta kuitenkin vastustajan maaliin ja Sudet siirtyivät 0-1 johtoon! Muutamaa minuuttia myöhemmin Veera Sandberg onnistui maalinteossa ja lukemat Susille 0-2! Tästä käynnistyi vastustajan vimmattu takaa-ajo, mutta Susien puolustus sekä Tiia Kortesmäen torjunnat takasivat naisille kauden toisen voiton.

32:53 Hanna Leino (Hanni Hyytiäinen)

38:56 Veera Sandberg (Jennifer Vihlman)

Tiia Kortesmäki 21 torjuntaa

VSS - SC Akatemia

Päivän toinen ottelu sai Susien kannalta huonon alun, kun vastustaja SC Akatemia onnistui maalinteossa kahdesti eikä peli ollut ehtinyt vanheta paria minuuttia enempää. Sudet rikkoivat rangaistuslaukauksen arvoisesti, mutta Tiia Kortesmäki esti vastustajan maalintekoyrityksen. Tämän jälkeen joukkue ryhdistäytyi ja Tiuku Hyytiäinen onnistui kaventamaan ottelun 1-2:een. Valitettavasti ensimmäinen erä päättyi 1-3 lukemissa.

Ottelussa ei lukuisista maalipaikoista huolimatta nähty enempää Susien onnistumisia ja ottelu päättyi 1-8 tappioon.

Ottelun suhteellisen "rumat" loppulukemat eivät kerro koko totuutta pelistä.

08:51 Tiuku Hyytiäinen