10.00
Miehet M2, M4D-03 ES

SBS Panthers - VSS M2   3 - 2

Campo Center, kenttä 1

Kauden vahvasti kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä aloittanut M2 aloitti turnausurakkansa Camposportissa marraskuun harmauden laskeutuessa valtakunnan ylle kuin ikäloppu ihminen viimeiselle leposijalleen. Treenit oli treenattu, kuviot sovittu, kipeät ja sairaat jätetty sairastuvalle ja ketjut vahvistettu.

Ensimmäisessä pelissä seuraavanlaisilla lineupeilla lähdettiin askiin SBS Panthersia vastaan:

1. Turunen - Stick - Sohlman - Partti - Räikkönen

2. Tuominen - Molander - Vauhkonen - Rautiainen - Yrjölä

3. Pohjonen - M. Olin - T, Kankkunen - Siivonen - Vilenius

Maalilla Myllärinen, varalle P. Olin.

Peli oli susien hallintaa alkuvaiheessa, ja itsevarmoin ottein laitettiin vetoa kohti maalia. Vastustajan #10 esitteli kuitenkin ensimmäisessä erässä moneen otteeseen ilmiömäistä lähtönopeuttaan, ja lopulta naulasi Panthersin johtoon 0-1.

2. erässä Turunen - Sohlman -tutkapari esitteli poikkisyöttötaitojaan, mutta viimeistely meni maalista yli. Myös Hannu "Hande" Rautiainen pääsi yrittämään signature -liikettään, kiertorannaria mutta tuloksetta. Maali roikkui pitkään ilmassa, ja sudet eivät meinaat päästä peliin oikein mukaan.

3. kenttä päätti vetää mutkat suoriksi ja toimittaa palloa maalille. Vilenius ajoi hyökkäyspäässä kärkikarvaajasta ohi ja veto oli lähtöä vaille valmis. Vetoa edelsi Pohjosen ja Siivosen suorittama taidokas "Jerikon portit" -peliliike, jossa kaksi pelaajaa katsoo vetäjää, juoksee toisiaan päin ja lähtee tulosuuntiinsa, jotta veto voi viuhua heidän välistään kohti maalia, vastustajan tietenkin ihmetellessä että mitä tapahtui. Matti "Hulk" Olin isännöi itsensä kuitenkin vedon eteen. Nopea haltuunotto rinnalla ja jalkojen välistä pallo CRASH BOOM BANG ja peli 1-1!

Vain muutama minuutti tästä, kun vastustajan tuttu numero #10 rokotti kiertovedosta tilanteeksi 1-2 jäätyään vapaaksi.

Maalilla Ville piti susia pystyssä hyvillä torjunnoillaan, ja huolimatta näennäisestä kiireettömyydestä, vastustaja sai jatkuvasti 2-1 hyökkäyksiä, jotka kuitenkin torjuttiin. Kone yski ja se ei ollut lähdössä käyntiin.

2. erän loppuun Elias "Haukka" Räikkönen kavensi tilanteeksi 2-2 komealla laukauksella laidasta, Timo "Tumba" Turusen syötöstä.

3. erässä päästiin yrittämään ylivoimalla ratkaisuja, mutta tuloksetta. Vastustaja pääsi tälläämään vähän yli minuutin ennen kellon soittoa loppulukemiksi 2-3. Kovasta yrityksestä ja ilman maalivahtia haetusta ratkaisusta huolimatta, kakkossudet käivät tällä kertaa kakkoseksi panttereille.

3 tähteä - Tomi "Iceman" Partti - viime hetkellä mukaan hälytetty puolustaja hoito mallikkaasti oman tonttinsa

2 tähteä - Ville "Knäckebröd" Myllärinen - piti torjunnoillaan sudet pelissä mukana

1 tähti - Elias "Haukka" Räikkönen - tarvitseeko tämä edes perusteluja?

- M-M

Tilastot
SBS Panthers

3 - 2

1 - 01 - 21 -
25'MaaliOlin Matti
25'MaalisyöttöVilenius Niko
28'MaaliRäikkönen Elias
28'MaalisyöttöTurunen Timo
31'Jäähy: 2minRäikkönen Elias