Julkaistu: 16.12.2019 00.00

E2-pojat päättivät syyskauden sarjapelit voittoihin

E2 -poikien syyskauden sarjapelit saivat arvoisensa päätöksen, kun sekä Green että Black hakivat sarjapisteet kotiin. Green nappasi hienon 9-4 voiton EräViikingeistä ja Black haki täydet 4 pistettä Ruskeasuolta kaataen kaksi kovaa Oilers -joukkuetta, joista toinen piti sarjan kärkipaikkaa hallussaan. Pojat saivat ansaitun palkkionsa koko syksyn kovasta työstä.

Syyskauden jälkeen ei juurikaan taukoa pidetty, vaan viikonloppuna jatkui molemmilla ryhmillä sarjapelit. Tahti jatkuu tiiviinä heti alkuvuodesta, kun sarjojen lisäksi jatketaan Alueliigan pelejä.

Koko E2- susilauma toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua!

Valmentajan kommentti:

Spruits, sano ketsuppipullo!

Noin kuukausi sitten yksinkertaistimme entisestään harjoitteita joita harjoituksissa tehdään. Rupesimme painottamaan yksinkertaisesti syöttöä ja laukaisujen saamista maalia kohti. Toistoja on tehty useita, varmasti satoja. Pojat ovat hienosti jaksaneet tehdä "tylsiäkin" harjoitteita ja päättäväisesti toistaneet asioita.

Kummatkin peliryhmät ovat ottaneet askeleen eteenpäin pallollisessa pelaamisessa.

Green osoitti kehityksen kaartaan edellisessä turnauksessa voitollaan.

Black oli pitkään taistellut maalittomuuden kanssa. Mutta tänään ryöpsähti padot auki. Koko syksy on uskottu omaan tekemiseen ja taisteltu tappioista huolimatta loppuun asti.
Tänään löytyi JOUKKUEELTA myös JOUKKUEPELAAMINEN.
Usko omaan tekemiseen on pojilla valtava ja tahto tehdä asioita paremmin kadehdittava.
Se minkä poikien silmissä on nähnyt jo pitkään, ruumiillistui tänään kentälle ja 26 tehtyä maalia 2 pelissä on valtava suoritus.
Puhumattakaan maalivahdista joka oli aivan häikäisevä.

Pitkään jatkunut hyvä yleisvire koko joukkueen sisällä on allekirjoittaneen silmille ennennäkemätöntä. Aivan mahtavia poikia,
tänään sykkii green&black sydän. Kiitos.

Ja taustoille kiitos syksystä, jatketaan kohti kevättä samalla sykkeellä.

T:Tero


Seuran uusimmat