Vihdin Salisusien ylimääräinen seurakokous 12.12.2019
4.12.2019 14:21 Uutisointi / Pääsivusto

Vihdin Salisusien ylimääräinen seurakokous


Aika: Torstai 12.12.2019 klo 18:30

Paikka: Liikekeskus Pääkonttori (Kyläaukio 2, 03400 Vihti)


Vihdin Salisusien ylimääräinen seurakokous järjestetään torstaina 12.12.2019 klo 18:30 Liikekeskus Pääkonttorissa (Kyläaukio 2, 03400 Vihti / Vihdin kirkonkylän Balanssi-klubin yläkerrassa).

Kokouksessa valitaan seuralle puheenjohtaja. Lisäksi esitellään hallituksen ja puheenjohtajaehdokkaan visio Vihdin Salisusien kehittämiseksi lähivuosina.

Hallituksen ehdokas puheenjohtajaksi on Jesse Lantinen, joka on toiminut Salisusien puheenjohtajana myös aiemmin. Puheenjohtajahaun yhteydessä on keskusteltu paljon siitä, millainen seura Vihdin Salisudet haluaa olla ja miten toimintaa halutaan kehittää pitkällä tähtäimellä.

Visiomme mukaan Vihdin Salisudet haluaa olla pelaajia kehittävä kilpaurheiluseura, jolla on Länsi-Uudenmaan paras pelaajakehitysjärjestelmä. Olemme näyttävä urheiluseura, jonka näyteikkunana toimii miesten edustusjoukkue. Samalla olemme kuitenkin myös salibandyn harrasteliikunnan mahdollistaja kaiken ikäisille. Seuran toiminta on systemaattista siten, että tekeminen jakaantuu hyvässä hengessä mahdollisimman monelle.

Kokouksessa ovat äänivaltaisia kaikki seuran 18 vuotta täyttäneet jäsenet. Puheoikeus on 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä. Kokouksen niin päättäessä, myös ulkopuolisilla, esim. juniorijäsenien vanhemmilla on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Hallitus kannustaa kaikkia seuran toiminnasta ja kehityksestä kiinnostuneita tulemaan paikalle. Samalla on tilaisuus tutustua samassa rakennuksessa olevaan Vihdin Salisusien uuteen, joulukuussa käyttöön otettuun toimistoon.

Seuran sääntöjen mukaan ylimääräinen seurakokous pidetään silloin, kun hallitus katsoo sen tarpeelliseksi. Kutsu ylimääräiseen seuran kokoukseen on julkaistava vähintään seitsemän (7) päivää ennen kokousta seuran internetsivuilla tai lähettämällä kokouskutsu jäsenen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ylimääräisen kokouksen kutsussa on mainittava asia, jonka vuoksi kokous on koolle kutsuttu.

Kokouksen esityslista

 1. Avataan kokous
 2. Valitaan kokoukselle:
  1. Puheenjohtaja
  2. Sihteeri
  3. Kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
  4. Ääntenlaskijat
 3. Todetaan läsnä olevat äänioikeutut jäsenet
 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5. Päätetään läsnäolo- ja puheoikeudesta mahdollisille muille paikallaolijoille
 6. Esitetään hallituksen ja puheenjohtajaehdokkaan visio seuran kehittämiselle ja päätetään sen täytäntöönpanosta.
 7. Valitaan seuralle puheenjohtaja
 8. Kokouksen päättäminen


Vihdin Salisusien hallitus 4.12.2019

(Esityslista päivitetty 11.12.2019)


   
Lisää uutisia
Pojat 09
Kategoriat