Julkaistu: 26.08.2019 00.00

E2-pojat leireilivät Eerikkilässä

E2 (P09) -pojat kävivät virittäytymässä tulevaan kauteen Eerikkilän leirillä viikonloppuna. Leiri oli pojilla ensimmäinen laatuaan, ja tarkoitus oli paitsi tietenkin treenata lajia, myös erityisesti joukkuehengen kasvattaminen. Pelikentällä pojat siirtyvät tulevalla kaudella ”miesten maailmaan”, mikä tarkoittaa pelillisesti muutoksia: jäähyt, isompi kenttä, 5v5 pelimuoto, lentävät vaihdot jne.


Leirin teemana koko viikonlopun kulki yhdessä tekeminen. Oli käsittämättömän hienoa katsella, miten upeasti pojat toimivat yhdessä paitsi treeneissä ja ohjatun ohjelman aikana, myös sen ulkopuolella. Vapaa-ajalla pistettiin omatoimisesti futispelit pystyyn, katseltiin leffoja tai naurettiin muuten vaan yhdessä. Ilta huipentui saunomiseen ja uimiseen, joiden yhteydessä jokainen pelaaja sai valmentajalta leirikasteen tullen virallisesti susilauman jäseneksi. Leiristä jää toivottavasti pojille hyvät muistot, jotka kantavat vielä pitkälle.


Valmentajan kommentti:

Kiitos kaikille valmentajille, tukijoukoille, kotijoukoille ja tärkeimmille eli POJILLE. Leiri meni mielestäni todella hyvin. Tärkein asia mitä tällä leirillä haettiin oli JOUKKUEEN yhteen hitsaantuminen, ja se mielestäni saavutettiin. Pojat keskittyivät, kuuntelivat ja antoivat kaiken harjotteissa. Harjoitusten ulkopuolella toimittiin joukkueena ja kavereina todella mallikkaasti.

Hieno kokemus ja suuri kunnia olla näiden poikien valmentaja.

Rotsi tyhjä. Kiitos.

T:Tero

Seuran uusimmat